Sportemotion nieuwe dealer clubkleding : webshop online!

ZPC AMERSFOORT heeft zich de komende jaren verzekerd weer goed gekleed te zijn door in zee te gaan met zwemsportkleding-specialist Sportemotion. Sportemotion uit Barendrecht gaat de komende jaren de clubkleding van Arena voor de vereniging leveren. Onze leden kunnen tegen uitstekende prijzen alles op het gebied van zwemmen en training onder één dak vinden én thuis bezorgd krijgen! Sportemotion was de eerste volledig op zwemsport gerichte winkel en doet dit al vele jaren ook heel goed online. Het is voor leden nog nooit zo gemakkelijk geweest om kleding te bestellen. ZPC AMERSFOORT hoopt hiermee ontzorgd te zijn voor voor de levering van kleding voor de club. De levertijden worden op de website van Sportemotion duidelijk vermeld zodat je weet wanneer je je bestelling kan verwachten. Sportemotion verzorgt zelf het bedrukken van onze clubkleding waardoor de lijntjes en levertijden erg kort zijn. Als extra kan er direct gekozen worden om je eigen initialen mee te laten drukken op bestelde items.

De webshop is online en te vinden bovenaan deze site. Als je als lid bent geregistreerd en ingelogd kun je in de shop een speciale code vinden waarmee je met korting kan winkelen op heel sportemotion.com

Kleding voor teams / sponsoren waterpolo gaat vooralsnog via Rutger Keur (algemeen.wp@zpc-amersfoort.nl) of via de betreffende commissie. Bestellingen die daar gedaan zijn worden in september uitgeleverd door Sportemotion.