Swim2FightCancer Amersfoort

Zwem je mee met of doneer je voor Swim to Fight Cancer Amersfoort? Een recreatief zwemevent op zondag 8 september in het stads decor van Amersfoort waarbij deelnemers en teams uit de regio Eemvallei zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Doe mee en help er voor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is!

Vele ZPC AMERSFOORT leden komen ook in actie, want iedereen komt helaas nog te vaak in aanraking met deze ziekte. Steun hen en Fight cancer met een donatie!

Eikentafels&ZO / ZPC AMERSFOORT MC1
TSG / ZPC AMERSFOORT Open water zwemmers
Schoonderbeek Bouw / ZPC AMERSFOORT H1
ZPC AMERSFOORT zwemselectie
Arie van de Bunt
Wij zijn Amersfoort (met Jelle Hengeveld)