Arie komt in actie tegen kanker! Jij ook?

Ik kom in actie tegen kanker!
Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Bijna iedereen krijgt hierdoor te maken met deze vreselijke ziekte. Wij dus ook. Ik ga op zondag 8 september 2019 twee kilometer zwemmen in de Eem van het mooie Amersfoort voor degene waar ik het meest van hou en voor alle andere mensen die op dit moment strijden of hebben gestreden tegen deze vreselijke ziekte.

Mijn passie is waterpolo. Hierbij is zwemmen een belangrijk onderdeel. Om via het zwemmen geld op te halen en aandacht te vragen voor kankeronderzoek vind ik erg belangrijk. Het is echt nodig!

Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

Samen maken wij het verschil!

Arie van de Bunt

https://www.fightcancer.nl/fundraisers/ariebunt/swim-to-fight-cancer-amersfoort