Doe mee aan de Zwem4daagse!!

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli organiseert ZPC Amersfoort wederom de Amersfoortse Zwem4daagse!

Meedoen betekent dat je gedurende vier dagen 250 of 500 meter per dag zwemt. De kortste afstand is bedoeld voor senioren en kinderen tot en met 12 jaar. De overige deelnemers zwemmen 500 meter per dag. Om op vrijdag je medaille te krijgen moet je minimaal vier van de vijf dagen de afstand hebben afgelegd. Iedereen met minimaal een A-diploma mag meedoen. Heb je wel je A-diploma, maar kun je nog niet zo goed zwemmen, mag je onder begeleiding van een volwassene meedoen. Deze volwassen begeleider moet zich ook als deelnemer aanmelden.

Tijden

De Amersfoortse Zwem4daagse vindt elke dag plaats in Amerena van 17.30 tot 19.30 uur. De laatste mogelijkheid om te starten is 19.15 uur.

Schrijf je in voor de Zwem4Daagse

Schrijf je snel in. Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per persoon (kinderen tot en met 12 jaar betalen € 8,50 per persoon). Voor dat bedrag mag je vijf keer komen zwemmen. Uiteraard ontvangen alle deelnemers die de Amersfoortse Zwem4daagse volbrengen een medaille.

Er is meer…

Natuurlijk is het een prestatie om elke dag zo’n afstand te zwemmen. Maar er is meer! Elke dag worden er in en om het zwembad leuke activiteiten georganiseerd, is er muziek en ander spektakel.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie via zwem4daagse@zpc-amersfoort.nl.