Clinic Volleybal Waterpolo

Het was te verwachten …….. In de Amerena zijn nu twee teamsporten ondergebracht, waterpolo en volleybal. Kort geleden hebben, op initiatief van Renske Gerritse en van Marco Benne (Keistad), de meiden van waterpolo en die van volleybal een clinic van elkaars sport gehad.

In de sportzaal van Keistad werd op muziek een lekkere warming-up gedaan en daarna in 4 stations de basistechnieken van volleybal bijgebracht. Daarna een afsluitende partij om het geleerde in de praktijk te brengen.

Een week later kwamen de volleybal meiden bij ons langs en kregen les in benen om-en-om, gooitechniek en zwemtechniek. Ook zij sloten af met een partij en werden goed afgemat door Oscar, Dominic en Caspar.

Tot slot nog allen een strafworp en daarna lekker onder de douche bijkomen.

Zeker voor herhaling vatbaar!