Minioren winnen in Amerena en gaan naar landelijke finale

Afgelopen weekend heeft de Regio Minioren Clubmeet plaatsgevonden in Amerena waarbij van ZPC AMERSFOORT 26 minioren zwemmers super hebben gepresteerd en er een fijne sfeer was tijdens de wedstrijd, met als thema: Halloween 👻 Samen als ‘Eén groot ZPC AMERSFOORT team’ hebben ze met de andere clubs samen voor geweldige prestaties gezorgd en was het tot het eind van de wedstrijd nog spannend wie van de clubs het beste uit de uitslag zou komen. Uiteindelijk heeft ZPC Amersfoort de wedstrijd als team gewonnen in Amerena. Als klap op de vuurpijl hebben alle trainers de estafette ook nog eens gewonnen! De ‘Top 2’ clubs uit deze regio gaan door naar de Finaleronde samen met een paar tijdsnelsten! Inmiddels is bekend dat ook de finale is gehaald!💪🏼

🌍 De totaaluitslag

#JongEnOudSamenVoorGoud! 🏆