Vijf geselecteerden van Waterpoloschool!

In oktober vond er opnieuw (aanvullende) selectie voor jaargang 2005 en 2006 waterpolo plaats. Vijf jongens van de Waterpoloschool (Talentcentrum), georganiseerd door ZPC Amersfoort, hebben deze week gehoord dat ze door deze selectie ronde voor JO (jong oranje) heen zijn gekomen. Natuurlijk met wat extra training op de zondag Waterpoloschool 😉.

In lichting 2005 was dit Senna Nijhof en voor jaargang 2006 Pepijn ten Broek, Mart Hoegen en Tenzing Geutjes (allen ZPC Amersfoort) en Eliott ter Wal ( de Otters het Gooi).

Aankomende weken volgen nog meer selectie momenten, maar we zijn al heel trots dat deze spelers het zo goed gedaan hebben. Veel succes en vooral plezier de komende trainingen mannen en wat extra push ups voor het slapen gaan.

(op foto: vlnr: Pepijn, Eliott, Senna, Tenzing en Mart)