Bestellen van clubkleding binnenkort via webshop

Onderstaande mededeling van de Kledingcommissie publiceerden wij een kleine week voor 1 september.

Inmiddels kan geconstateerd worden dat de kleding bestel sessie op 1 september voorspoedig verlopen is. De verkopen worden nu nog even handmatig verwerkt. De activatie van de webshop laat nog heel even op zich wachten, helaas, maar zodra die een feit is zullen we dat hier vermelden!


 

Beste sporters en trainers,

Zoals eerder vermeld op de ZPC AMERSFOORT Website organiseren we dit weekend op zaterdag 1 september een kleding bestel sessie.

Van 10.30 tot 12.30 zijn we in de Amerena (Clubhuis!) en kan er clubkleding  worden gepast en besteld(+betaald) voor met name waterpolo, zwemmen en de officiele trainers van alle secties.

  • Voor waterpolo gaat daarbij om: rood T shirt, rode polo, zwart short, zwembroek, badpak, badjas en tas.
  • Voor zwemmen gaat het om: rood T shirt, rode polo, zwart short, trainingsbroek, – jack en rugtas.
  • Voor trainers en coaches tenslotte: zwarte polo en rode short.
  • Ook Sterrenplan, synchroonzwemmen en schoonspringen kunnen ZPC AMERSFOORT T shirt, polo en short bestellen. Specifieke kleding van beide laatste afdelingen gaat via de secties.

We hopen dat de techniek ons niet in de steek laat en alle bestellingen via de ZPC AMERSFOORT webshop kunnen worden afgerond. Neem daarom een bankpasje mee. Mocht je niet langs kunnen komen dan kunnen bestellingen nog per webshop worden geplaatst tot zondag avond 2 september.

Na plaatsing van de bestelling heeft Daka-Arena 2 – 3 weken tijd nodig om te leveren. Hierover krijg je dan later bericht.

Na deze eerste ronde zullen we later in het najaar een 2de ronde organiseren.

Dit bestelmoment geeft voor leden natuurlijk ook de mogelijkheid om (te kleine, overtollige) kleding aan te bieden / te ruilen met andere sporters. We bemiddelen hier echter niet in als kledingcommissie omdat gebleken is dat dit veel tijd kost en niet zo praktisch is. Eigen initiatief dus. Dit geldt overigens niet voor sponsorkleding, deze is eigendom van de vereniging en mag niet onderling worden geruild.

Nog vragen, stel die gerust aan de kledingcommissie,

Paul Bosma & Rutger Keur