Juni is NK maand!

Juni wordt een maand vol met NK’s voor de zwemmers, waterpoloers, schoonspringers en synchroonzwemmers!

8-10 juni Amersfoort: NK Schoonspringen én NK-F Waterpolo

Allereerst is er aanstaand weekend van het  N(J)K schoonspringen (8 t/m 10 juni). ZPC  AMERSFOORT springers Yoram Visser (1m & 3m), Richello Salm (1 m) en met name Mileen Ata (toren) maken zeker een kans op een medaille.

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni is er het NK Waterpolo voor F-jes, de allerjongste waterpolotalenten van Nederland. ZPC AMERSFOORT organiseert dit alles in samenwerking met SRO en KNZB. Zie ook de eerdere website aankondiging.

15-17 juni

Tijdens het weekend van 15 – 17 juni vindt in Eindhoven het NJJK zwemmen plaats. Een top evenement waar onze jeugd en junioren naar uitkijken en hoge ogen kunnen gooien met kans op veel medailles voor bijvoorbeeld Austin Namesnik,

Tegelijkertijd kun je in Hoofddorp op 16 & 17 juni naar Synchro Beat en NK Vrije Combinatie kijken voor synchroonzwemmers met een team van ZPC AMERSFOORT tot 15 jaar.

22-24 juni Amersfoort: ONK Zwemmen Lange baan

En tenslotte de absolute klapper het ONK zwemmen lange baan van 22 t/m 24 juni. Dit toernooi is al sinds 2002 niet meer in Amersfoort geweest! 600 zwemmers, 400 publiek, 100 vrijwilligers. Geef je op om te helpen bij oa Lidia van Bon of Paul Bosma voorzitter.wz@zpc-amersfoort.nl . Kom kijken en bewonder onze nationale top zoals Femke Heemskerk en Ferry Weertman. Maar ook onze eigen toppers maken hun opwachting zoals Wietse Waninge, Kingue Struijf , Koen Lems en Olympier Ben Schwietert. Dit belooft een prachtig toernooi te worden.

Kaartverkoop

Kaartjes kopen voor al deze evenementen: https://www.eventbrite.nl/o/knzb-14363833902

Meer details over de beide – officiele NK’s in Amersfoort:

Meer informatie over het N(J)K Schoonspringen.
Meer informatie over het ONK Zwemmen.

Parkeren

De Amerena heeft een grote parkeergarage. Maar bij deze grote evenementen kan die garage vol geraken. Dan is er een goede uitwijk. Kort achter de Amerena loopt de ‘Weg van de Vrijheid’. Deze weg heeft geen directe bebouwing en daardoor uitstekend geschikt om als (reserve) Parkeerplaats (P2) te dienen. Zie bijgaand kaartje, de rode route leidt naar P2, via de groene route (fiets-voetpad) bereik je daarna eenvoudig de Amerena.