Afscheid Alice Lindhout

Schoonderbeek Bouw ZPC AMERSFOORT en trainster / coach van o.a. Dames 1 en Meisjes B1 Alice Lindhout hebben in goed overleg besloten na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen.

ZPC AMERSFOORT is Alice zeer dankbaar voor haar verdiensten. In de afgelopen twee seizoenen heeft Alice ervoor gezorgd dat het dameswaterpolo van ZPC AMERSFOORT weer op de kaart staat en meedraait in de (sub) top van Nederland.

Met Alice Lindhout aan het roer is Dames 1 van ZPC AMERSFOORT vorig jaar gepromoveerd naar de tweede klasse nationaal en nu draait Dames 1 bovenaan mee in deze klasse. Daarnaast heeft ZPC AMERSFOORT nu een Meisjes B1 team dat zeer verdienstelijk speelt in de landelijke Eredivisie en daarmee de kweekvijver vormt voor de toekomst van het dameswaterpolo binnen de vereniging.

Het bestuur en de Waterpolocommissie van ZPC AMERSFOORT willen Alice ontzettend bedanken voor haar tomeloze inzet en professionaliteit gedurende de afgelopen 2 seizoenen en het realiseren van deze basis voor de vereniging. Wij gaan hierop verder bouwen en wensen haar veel succes toe in haar volgende stap.