Enthousiaste jaarafsluiting!

De vrijdag waterpolo avond was op 22 december totaal anders dan gewoonlijk. Tussen 19:00 en 20:00 uur geen serieuze trainingen voor de D- en E-Jeugd, tussen 20:00 en 22:00 uur geen krachtige waterpolomannen van Heren 1 met hun voorbereiding op een weekendwedstrijd.

Nu was het eerst die zelfde D- en E-jeugd die samen met ouders (enz.) een aantal wedstrijden speelden en waarvoor organisator Caspar nog een aantal gave bekers geregeld had. Een vol bad en heel erg veel plezier.

 

Daarna waren het de senioren en de oudere jeugd, die met familie, vriendjes enz. (totaal zo’n 60 stuks) door organisator Robin opgedeeld werden in 6 teams en ieder 6 wedstrijdjes speelden. Ook hier dolle pret. Na afloop geen bekers, maar wel, in het clubhuis, glazen ‘bokalen’, gevuld met edel vocht. Een afvaardiging van Heren 1 leidde dit in goede banen! Een waardige afsluiting van een succesvol sportjaar 2017!