24 zwemmers naar de NK junioren & jeugd

Foto NJJK ploeg

achterste rij v.l.n.r.: Milan ten Broek (jgd2), Mart Niehoff (jgd1), Bas Morelissen (jgd1), Austin Namesnik (jgd1), Rijk Dragstra (jgd1), Kirill Hrabcuns (jun4);
middelste rij v.l.n.r.: Sam Janmaat (jun4), Nathan van Wees (jgd1), Anders van Norden (jun2), Daniël Rykov (jun4), Tom Blankestijn (jun4);
onderste rij v.l.n.r.: Ymke Dragstra (jgd1), Jetske Moot (jun3), Sophie Favaux (jun1), Pippa van ‘t Land (jun1), Lieke Niemeijer (jgd1), Suze Bleeker (jgd2);


ontbreken (dankzij de sneeuw): Tyrese Wilson (jgd2), Daniël Claasen (jgd1),  Nienke Snel (jun3), Sterre Veersma (jgd2), Rijk Heere (jun3), Ruben Claasen (jun2), Simon Claasen (jun2).

 

CODE ROOD: oftewel opgepast voor de zwemmers van ZPC AMERSFOORT!

Van 14 t/m 17 december a.s. strijden in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion de beste junioren en jeugd zwemmers van Nederland om te titel: Kampioen van Nederland! De junioren doen dat in leeftijdsklassen met rechtstreekse finales en de jeugd zwemmers zwemmen eerst series (ochtend) en de beste 10 daarvan finales (middag). ZPC AMERSFOORT vaardigt 24 zwemmers af voor individuele nummers en estafettes. De vooral kwalitatieve ploeg is volgens de coaches Kirsten Namesnik en Tom Rikhof klaar om super snelle tijden neer te zetten op de 25m baan in Eindhoven. In de trainingen in Amersfoort waar ook de senioren zich voorbereiden op hun NK een week later, zagen deze hun jonge teamgenoten wel heel dichtbij komen! En zo hoort het! De competitie start donderdag met de lange afstanden kent daarna op vrijdag, zaterdag en zondag steeds twee sessies. Wij wensen alle deelnemers hierbij veel succes!