Wim Mosterd: “Sport-Hart”!

Dr. Wim Mosterd, erevoorzitter van onze vereniging, is als voormalig cardioloog, sportarts en olympiër betrokken geweest bij tal van terreinen. Het leverde veel verhalen op die hij in een zeer toegankelijke schrijfstijl met een mix van humor en ernst een breed publiek voorschotelt.

In “Sport-Hart” heeft hij zichzelf de gelegenheid gegeven in zijn achteruitkijkspiegel te kijken op een rijk leven vol gebeurtenissen. Vrijwel alle verhalen houden verband met bewegen en sport (o.a. waterpolo, zwemmen, voetbal, hockey etc.), sportgeneeskunde of cardiologie dan wel combinaties van die onderwerpen, zowel in relatie tot patiënten als topsporters.

De titel van dit boek, “Sport-Hart”, staat niet alleen symbool voor vele memorabele gebeurtenissen, van vrolijk tot verontrustend (doping).

Een flink hoofdstuk verhaalt een flink aantal, deels anekdotische, gebeurtenissen rond het verenigingsleven van Wim Mosterd. Maar ook de zeer recente geschiedenis is met een leuk verhaal vertegenwoordigd. Nog maar een paar weken geleden startte Heren 8 van ZPC AMERSFOORT met een team van 7 Mosterd’s, te weten good old Wim zelf, omringd met 5 zonen en 1 neef. Uniek!

Verder info: Het boek is vanaf vrijdag 24 november 2017 te kopen bij de De Algemene Boekhandel in Amersfoort, alsmede via de website www.sportgeneeskunde.com