Hans Spithoven 3e op WK en nog meer successen!

‘Robben Masters’ heeft bij de WK Masters 60+ in Boedapest de fraaie 3e plaats (brons) behaald. Ons lid Hans Spithoven maakt deel uit van deze ploeg! Proficiat. De ploeg van D├╝sseldorf won daar de finale door de Amerikaanse ploeg van Santa Barbara Masters met 10-9 te verslaan, na strafworpen!

Twee jaar geleden behaalde deze ploeg bij de WK in Kazan in de categorie 55+ nog de gouden medaille.

Zie voor bijzonderheden verder Waterpolo.nl.

Overigens, die Master WK Waterpolo strijdt niet alleen in de leeftijdsklasse 60+, maar ook in de klassen 30+, 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 65+ en 70+. Bij de vrouwen in de klassen 30+, 35+, 40+, 45+, 50+, 55+ en 60+!

Naast het succes van onze dames synchroon- en wedstrijdzwemmers was er in de eerste week van het WK Masters ook succes bij het vrouwenwaterpolo.
Onze dames waterpolocoach Alice Lindhout kwam op het WMK uit voor het team van ASD Argentario uit Rome. Het team met Alice speelde in de in de poule dames 35+ t/m 45+ en werden hierin wereldkampioen!!
Alice van harte gefeliciteerd met dit wereldkampioenschap!!

Wij zijn toch al wel succesvol bij de Masters WK in de Hongaarse hoofdstad. Een paar dagen geleden behaalde onze synchroonzwemploeg daar ook al de bronzen medaille!

En dan onze Masters zwemploeg: wij noteerden tot nu toe twee zeer fraaie zilveren medailles voor Atie Pijtak (100 en 200m vrije slag) en Larissa Brak die brons behaalde op de 50m schoolslag met een tijd van 33.37 seconde. Dit is een nieuw Nederlands Masters Record!!!


Larissa met brons en Atie met (2x) zilver!

PS: oh ja, op de foto zit trotse Hans op de voorste rij, precies in het midden!