Schoonderbeek Bouw hoofdsponsor Waterpolo

Persbericht ZPC AMERSFOORT

Datum: 3 juli 2017.

 

Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek B.V uit Amersfoort is hoofdsponsor geworden van de waterpoloafdeling van ZPC AMERSFOORT en heeft zich voor een periode van 3 jaar verbonden aan de club.

Wij zijn enorm trots dat Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek B.V naast diverse (hoofd)sponsorschappen in het amateurvoetbal nu ook de stap naar het waterpolo gemaakt heeft, aldus Pieter Klaasse, voorzitter Stichting Topsport ZPC AMERSFOORT.

Onze ambitie is om structureel in de top 3 van de Nederlandse Eredivisie te acteren en ieder jaar Europacup af te dwingen. Daarnaast zijn wij als vereniging heel goed op weg om ook onze jeugdopleiding naar een nog hoger plan te tillen. Deze ambitie kunnen we samen met Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek B.V mede gaan verwezenlijken.

Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek B.V heeft waterpolo altijd een warm hart toegedragen en daarom hebben wij de stap gezet om de waterpoloafdeling van ZPC AMERSFOORT voor 3 jaar te ondersteunen, aldus Miranda Schoonderbeek, die afgelopen maandag samen met Pieter Klaasse en Erwin Koster (voorzitter ZPC AMERSFOORT) de sponsorovereenkomst getekend heeft. (zie foto)

Met ingang van seizoen 2017 / 2018 zullen alle waterpoloteams van ZPC Amersfoort gaan spelen onder de nieuwe naam Schoonderbeek Bouw ZPC AMERSFOORT. Daarnaast heeft deze samenwerking er toe geleid dat de waterpolomannen welke afgelopen seizoen op de derde plaats geƫindigd zijn in de eredivisie in het weekend van 29 september op Europees avontuur gaan.

Op de foto van links naar recht: Pieter Klaasse, Miranda Schoonderbeek en Erwin Koster.