Hidde Verschuur versterkt herenselectie

Hidde Verschuur versterkt de herenselectie van ZPC AMERSFOORT voor het komende seizoen 2017 -2018. Verschuur komt over van 1e Klasser VZC uit Veenendaal.

Onze teamleiding is zeer verheugd met de komst van Verschuur die ook onderdeel uit maakt van Jong Oranje. Robin Reverda, technische zaken waterpolo zegt er over: ‘Het sportieve beleid in Amersfoort is erop gericht om een talentvolle groep te laten groeien en maximaal te laten presteren’. We zijn daarom dan ook zeer verheugd dat Hidde in Amersfoort komt spelen. Naast Hidde Verschuur sluiten ook de talentvolle jongens van 0.17 aan die afgelopen Mei nog 3e van Nederland werden. En ook Bart van Veen, die na een jaar in Amerika te hebben gestudeerd en gespeeld, keert terug naar Amersfoort.  Met de combinatie van ervaring en jonge enthousiaste talenten hebben we de doelstelling om de komende jaren verder voort te gaan op de ingeslagen koers en om richting 2018 in ons nieuwe bad mooie prestaties neer te zetten.’

ZPC AMERSFOORT coach Barry Wittenbernds is blij met de komst van Verschuur. “De herenselectie van ZPC AMERSFOORT heeft een mooie stap gezet afgelopen seizoen met een derde plek in de Eredivisie van Nederland. Met de komst van talentvolle jongens kunnen we verder bouwen en ook voor de toekomst te blijven meedraaien in de waterpolotop van Nederland.”