Company Cup 2017 – Gaat helaas niet door!

Dit evenement gaat helaas NIET door!

Amersfoort 17 mei 2017

Geachte heer/mevrouw,

Gaarne nodigen wij u met uw bedrijf, afdeling, organisatie of instelling uit om deel te nemen aan de Amersfoortse Waterpolo Company Cup 2017. Een gezellig evenement om samen met uw collega’s in een ontspannen edoch actieve en gezonde manier bezig te zijn.

Op vrijdagavond 30 juni a.s. organiseren wij dit toernooi waarbij in 2 of 3 poules zal worden gespeeld: Er zijn poules voor gevorderden en voor beginners. Op deze manier is er ook voor diegene die nog nooit gewaterpolo-ed hebben, de mogelijkheid om op een gezellige manier mee te doen.

ZPC Amersfoort Waterpolo Het Heren 1 team van ZPC Amersfoort (voorheen onder de naam van AZ&PC) draait al jaren mee aan de top van het Nederlandse waterpolo en is ondertussen uitgegroeid tot een waar begrip, ook buiten de landsgrenzen. In 2012 werd de beker gewonnen en afgelopen seizoen hebben zij een 3e plaats bereikt in de Nederlandse Eredivisie. Europa lonkt dus wederom voor onze spelers.

Het toernooi
Op vrijdagavond 30 juni rond 19:00 uur beginnen de wedstrijden in het Sportfondsenbad te Amersfoort. Afhankelijk van de poule indeling en het aantal beginners versus gevorderden, spelen we 4 tot 5 wedstrijden van 2 x 5 minuten bruto speeltijd. Om het niet al te vermoeiend te laten zijn, zullen we op kleine velden spelen. De teams mogen zowel uit mannen of vrouwen zijn samen gesteld of een gemend team zijn. Ook het niveau hoeft niet gelijk te zijn. Wij zullen daar bij de poule indeling rekening mee houden.

Er spelen 4 veldspelers en 1 keeper en er mag onbeperkt worden gewisseld. Daarnaast zal een selectie speler elk team bijstaan als (mental) coach en om de juiste tips en tricks uit te kunnen leggen.

Gedurende het toernooi kunt u onbeperkt borrelen (bier, wijn of frisdrank) en zullen er regelmatig hapjes worden geserveerd. Na afloop van de wedstrijden zal er in het clubhuis een lopend buffet klaar staan om de inwendige mens te versterken.

Kosten
De kosten voor dit evenement bedragen € 350 per team van maximaal 8 personen. U bent vrij om meerdere teams in te schrijven. Naast de borrel(happen) tijdens de wedstrijden, het lopend buffet en de gratis versnaperingen na het toernooi, bent u meteen sponsor van dit evenement en kunt u uw bedrijfsadvertentie in het toernooi boekje terugvinden.

Draagt u ZPC Amersfoort een warm hart toe en lijkt het u leuk om samen met uw collega’s en andere collegae van andere organisaties eens een leuk avondje te waterpoloën, schrijf u dan in via het aangehechte inschrijvingsformulier voor 16 juni 2017.

Wij van ZPC Amersfoort zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke happening van te maken.

Met vriendelijke groeten,

De Waterpolo Company Cup 2017 Cie

Contact personen:

Robin Reverda [robino23@hotmail.com, 06-41571721]

Pieter Klaasse  [pieter@finedi.nl, 06-31002349]

Inschrijfformulier:

Download dat hier: Company Cup 2017 Inschrijfform