Waterpoloclinic 3 juni!

Alice Lindhout is de trainster van het eerste Damesteam van ZPC AMERSFOORT. Jarenlang heeft zij op het hoogste niveau gespeeld en voor oranje vele Europese en mondiale toernooien gespeeld en gewonnen! Haar kennis en ervaring in het waterpolovak wil zij graag delen met de nieuwe generatie waterpoloërs (12 tot en met 17 jaar).

Tijdens deze clinic geeft Alice een presentatie over het onderwerp: aanval 1-0 onder druk van een verdediger en de omschakeling van verdediging naar aanval (contra), dit was in de jaren 80 en 90 haar grootste wapen.

Daarna wordt onder leiding van Alice in het zwembad in Amersfoort gezamenlijk de geleerde vaardigheden in praktijk gebracht. 

Meld je dus snel aan, in ieder geval voor 23 mei op e-mailadres:  penningmeester.wp@zpc-amersfoort.nl.

Laat deze kans om te leren van een Nederlandse wereldtopper niet lopen!