Zwemploeg junioren en jeugd stralende sterren bij NK

De NK junioren en jeugd op de korte baan zit er weer op! Vier dagen is er in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion bij een goed georganiseerd NJJK op de korte baan heel hard gestreden. 154 clubs: 420 Meisjes (218 junioren en 202 jeugd) en 373 Jongens (266 junioren en 107 jeugd) zeggen de statistieken van Swimjos. Voor Amersfoort waren dat 17 jongens (13 junioren en 4 jeugd) en 9 meiden (6 junioren en 3 jeugd). Zij brachten 10 gouden, 14 zilveren en 11 bronzen medailles mee terug naar Amersfoort en deze kwamen terecht bij 12 zwemmers en zwemsters. Het was een grote show (4 lange dagen) met vele sterren en ZPC AMERSFOORT bracht het tot 3e beste junioren-jeugd ploeg van dit toernooi!

Op Facebook vind je een kort verslag van dag tot dag met de medaillewinnaars en hoogtepunten.
Dag 1
Dag 2
Dag 3 en 4

Het is niet mogelijk om iedereen te noemen maar alle mooie en leerzame resultaten zijn door trainers en coaches gezien en de complimenten of lessen overgebracht bij de sporters. Wij danken als ZPC AMERSFOORT in het bijzonder de zwemcommissie, het teammanagement en de vele hulpouders die, naast een actieve supportersclub, achter de schermen veel werk hebben verzet om dit voor alle onze zwemmers mogelijk te maken!