38e Moby Dick toernooi

Het 38e internationale Moby Dick waterpolotoernooi zal worden gehouden van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli in het natuurbad ‘De Zandpol’, tussen Nieuw-Amsterdam en Schoonebeek.  Dit is een schitterende zwemplas met daarbij gelegen een grote zonneweide. Ieder jaar in het eerste weekend van juli wordt er hier één van de grootste waterpolotoernooien van Nederland vanuit het niets uit de grond gestampt. Er wordt gespeeld met ruim 100 waterpoloteams verdeeld over meer dan 15 poules en spelend op 7 velden. De teams spelen van eredivisie tot regioniveau en komen onder andere uit: Nederland, Duitsland, België, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Het is mogelijk je voor dit toernooi in te inschrijven met één of meerdere heren en/of dames teams. Invulling van de poules gebeurt op volgorde van binnenkomst.

Zoals gewoonlijk organiseert men zowel op de vrijdag- als op de zaterdagavond een feestavond voorzien van live muziek. Op zaterdag rond 8.30 uur zullen de eerste wedstrijden beginnen. Op de zonneweide bij het zwembad is tevens gelegenheid om te kamperen. Jullie zijn welkom vanaf vrijdagmiddag 30 juni, 16.00 uur. Het toernooi eindigt zondagmiddag omstreeks 14.00 uur met de prijsuitreiking.

De kosten voor deelname zijn Є 120,- per team. Dit bedrag is inclusief: kampeergeld, parkeergeld, warm water en een groots waterpolofestijn. Tevens dient er Є 50,- borg per vereniging betaald worden die weer wordt terugbetaald als de kampeerplek schoon wordt achtergelaten, er geen grof vuil is achtergelaten, alle wedstrijden gespeeld zijn en men zich gedurende het toernooi sportief gedragen heeft.

Belangstellende teams kunnen inschrijven via de Waterpolocommissie (waterpolo@zpc-amersfoort.nl).