Start kledingcommissie ZPC AMERSFOORT 

Nu langzaam de eerste clubkleding uitgeleverd wordt in samenwerking met Arena en Wim Jaquet is binnen ZPC AMERSFOORT ook een kledingcommissie gevormd.  Rutger Keur, Paul Bosma en Ninette van Aken hebben plaatsgenomen in deze commissie.  Deze commissie is voor alle afdelingen en kan natuurlijk nog hulp gebruiken.

Helaas hebben we moeten constateren dat er veel diversiteit is in de manier waarop de kleding nu is uitgeleverd (sectielogo’s, lettertype en kwaliteit).  De kledingcommissie zal daarom in eerste instantie de focus leggen op het tot in detail documenteren van alle kleding waarbij voorbeelden beschikbaar komen van alle kledingstukken die op de juiste manier zijn opgeleverd. Daarnaast worden ook de prijzen gedocumenteerd en inzichtelijk gemaakt op de website van ZPC AMERSFOORT.

De kledingcommissie zal tevens als communicatiepunt dienen tussen Wim Jaquet, de commissies en de leden van ZPC AMERSFOORT. De commissie zal ook aangeven wanneer nieuw materiaal beschikbaar is.

Alle opmerkingen rondom de clubkleding zijn meer dan welkom en kunnen gemaild worden naar:  kledingcommissie@zpc-amersfoort.nl

Namens het bestuur,

Anna Hol,

Vice-voorzitter