Uitnodiging: Fandag 1 oktober!

UITNODIGING

1 Oktober: FANDAG ZPC AMERSFOORT !

MEET & GREET MET DAMES 1 & HEREN 1 SPELERS

  • Wie:              Alle jeugdteams van ZPC AMERSFOORT
  • Wanneer:    Zaterdag 1 Oktober 2016 van 15:00 tot 20:00 uur!
  • Waar:           Clubhuis Sportfondsenbad Amersfoort
  • Kosten:          €  2,00  (voor patatjes en eten)

Vanaf 15:00 uur is het clubhuis open voor lekkers met limonade en voor de jongste kids zijn er kleurplaten. Vanf 16 uur komen de Dames 1 en Heren 1 selectieteams langs voor een heuse “meet & greet” met alle fans. Neem stift en oud shirt mee voor handtekeningen!

Op 17 uur gaan de spelers van Dames 1 en Heren 1 zich voorbereiden op hun thuiswedstrijden van 18:00 uur (Dames 1) en 19:15 uur (Heren 1). Dus in de tussentijd gaan we gezellig samen patatjes eten in het clubhuis om met een volle maag ZPC AMERSFOORT naar de winst te schreeuwen. Neem fan-sjaals, toeters en bellen mee!

Opgeven hoeft niet. Jij en je broertjes, zusjes en (groot-)ouders zijn gewoon welkom en kunnen 2 Euro aan je eigen teamleider geven.

Tot 1 oktober!!! (voor iedereen is er een verrassing!)

zpclogo