Competitierooster in opbouw!

Op 10 september gaat de waterpolocompetitie 2016-2017 van start!

De indelingen zijn nu definitief vastgesteld. Het wedstrijdrooster is nog in opbouw, maar de eerste contouren daarvan zijn al duidelijk zichtbaar. Het gehele rooster is nu nog ‘in concept’, dat betekent dat er door clubs en straks ook nog door de competitieleiders aan geschaafd kan worden. Begin augustus moeten de roosters definitief worden!

Ben je al een beetje nieuwsgierig? Kijk op deze website (via ‘Waterpolo’ en vervolgens bij ‘Heren’, ‘Dames’ resp. ‘Jeugd’) naar jouw zevental en klik daar op ‘Competitiegegevens’!

Het is overigens te verwachten dat dit de laatste gehele competitie is die wij in ons vertrouwde Sportfondsenbad zullen spelen. De tweede helft van de competitie 2017-2018 zal, zoals het er nu naar uitziet, in de nieuwe ‘Amerena’, aan de Hogeweg, verwerkt worden.