Ben Schwietert naar Olympische Spelen Rio de Janeiro

ZPC AMERSFOORT zwemmer Ben Schwietert, en lid van het NTC in Amsterdam heeft zich onlangs geplaatst voor de OS in Brazilië. Ben woont in Amsterdam en studeert Econometrie & Operationele Research aan de VU. De 19-jarige zwemmer heeft zich gekwalificeerd voor de 4x 200m vrije slag estafette. Het is bijzonder dat nog voor het eerste jaar van ZPC AMERSFOORT ten einde is al zo’n succes kan worden opgetekend, maar het is ook in lange tijd weer dat er een zwemmer uit de geledingen van Amersfoort naar de Spelen gaat. Een signaal dat er een goede basis met gezonde topsportambitie bij de wedstrijdzwemmers wordt gekweekt!

Website: www.benschwietert.nl

Trainend bij het NTC Paralympisch, maar ook ZPC AMERSFOORT leden, zullen de volgende sporters deelnemen aan de Paralympische Spelen. Dit toernooi vind plaats na de Olympische Spelen ook in Rio de Janeiro, Brazilië:

– Lisa den Braber
– Lisa Kruger
– Marlou van der Kulk
– Chantal Molenkamp
– Magda Toeters
– Simon Boer
– Thijs van Hofweegen
– Michael Schoenmaker