Voorbereidingstoernooien 3-4 september

Sinds dit jaar is het buitenbad van zwembad de Koerbelt in Rijssen het toneel voor een groots opgezet jeugd voorbereidingstoernooi. In het weekend van 2 – 3 september 2016 zal het Koerbelt toernooi voor het eerst georganiseerd worden. Jeugdteams vanuit heel Nederland uitkomend in verschillende competities, komen naar Rijssen om zich op het komende seizoen voor te bereiden. Zo’n 200 waterpoloers, begeleiders, coaches en trainers nemen 2 – 3 september het roer over in het bad.

Onze teams Jeugd E2 en E3 gaan op zaterdag 2 september naar dit toernooi toe.

TOP-toernooi Widex GZC DONK

In het zelfde weekend, op zondag 4 september, nemen onze teams Jeugd E1 en ook Jongens C1 deel aan het ‘TOP’ toernooi van Widex GZC DONK in Gouda.

Overige toernooien

Zie: www.waterpolotoernooien.nl