Bart en Tiber naar Californië

Jonge spelers van Jongens B1 resp. Heren 2 gaan op avontuur naar Californië, USA.

Bart van Veen vertrekt in augustus voor een jaar naar Huntington Beach, LA,  om daar te studeren en waterpolo te spelen bij het Golden West College. Een prachtig avontuur! Pa en ma Elbert en Debbie gaan zoonlief daar in de loop van het jaar zeker nog opzoeken.

Tiber Foesenek is op 30 juni al naar Californië vertrokken. Hij woont daar een paar weken in een gastgezin. En is actief met waterpolo in het kader van het Renegades Waterpolo. Eind juli speelt hij mee met het team tot 16 jaar aan de “Youth Olimpics”. Ouderpaar José en Hans gaan daar in de loop van de zomer zeker ook nog een kijkje nemen.

Wij zijn benieuwd naar de ervaringen van beide avonturiers! Wij wensen ze nu al veel plezier en succes toe!