Amersfoort goed vertegenwoordigd bij clinic in Zeist

De waterpolodames van Jong Oranje kunnen mede dankzij steun van het TEAMKPN Sportfonds afreizen naar de Wereld Jeugd Kampioenschappen in Nieuw-Zeeland. De talentvolle waterpolosters junioren gaan daar ervaring opdoen, om zodoende hopelijk op termijn door te stoten naar het Nederlands Team Dames.

In december dit jaar vinden de Wereld Jeugd Kampioenschappen plaats in Nieuw-Zeeland. De talentvolle waterpolodames van Jong Oranje hebben zich daarvoor knap gekwalificeerd. Geld om de dure reis te maken, ontbrak echter.

Voor de trip naar Nieuw-Zeeland is in totaal 30.000 euro nodig. Een flinke donatie van het TEAMKPN Sportfonds maakt dit mogelijk. Naast deze steun hebben de waterpolodames junioren via crowdfunding ook bijdragen ontvangen op talentboek en hebben zij zelf een aanzienlijk bedrag binnengehaald door allerlei acties waaronder het geven van clinics. De KNZB betaalt het resterende bedrag om de trip naar Nieuw-Zeeland mogelijk te maken.

ZPC AMERSFOORT is op de clinic op zondag 26 juni in Zeist flink vertegenwoordigd:
Deelnemers

Natuurlijk gaven ook enkele belangrijke nationale waterpolodames acte de presence. Hier poseren enkele deelnemers met Yasmin Smit en Kitty Linn.

Met Yasmin Smit en Kitty Linn

En dan mag de groepsfoto natuurlijk ook niet ontbreken. Ongeveer de helft bestaat uit kids van ZPC AMERSFOORT!

Groepsfoto