Clubkleding

Na een lange periode is nu het moment aangebroken dat onze nieuwe clubkleding beschikbaar en gereed is voor uitlevering. Alle bedrukte clubkleding (uitgezonderd de badpakken en zwembroeken) is inmiddels beschikbaar bij Wim Jacquet Sport. De geplaatste bestellingen liggen op naam klaar en kunnen ter plaatse worden gecontroleerd op de juiste maat. Als de in januari opgegeven maten te klein geworden zijn dan kan uiteraard een maat groter worden afgenomen. Het is niet verplicht de opgegeven maten af te nemen! In de winkel dient direct betaald te worden, er wordt geen gesponsorde kleding uitgeleverd zonder voorafgaande toestemming van het bestuur.  Leden die in aanmerking komen voor een gesponsord pakket worden hier op korte termijn over geïnformeerd.  Binnenkort zal de webshop ook beschikbaar zijn via onze website.

Veel plezier met de kleding en met deze kleding krijgt onze club de uitstraling die we verdienen.