Moby Dick 2016

Aan alle waterpoloërs van ZPC Amersfoort!

Vergeet de Tour, de Olympische Spelen en (mocht dat nog niet gebeurd zijn) ook zeker het EK. Want 1, 2 en 3 juli is het weer zover, het leukste sportevenement van de zomer zal weer plaatsvinden! Waterpolotoernooi Moby Dick in Schoonebeek Drenthe is altijd een vaste prik voor vele Amersfoortse waterpoloërs om een heel weekend met sport, feest en gezelligheid te beleven.

Dit jaar zal er weer een Amersfoortse delegatie afreizen naar de hunebedden om jaren aan titels te verdedigen en natuurlijk onze stempel te drukken in het Drentse gras. We hebben net als voorgaande jaren 2 herenteams en 1 damesteam ingeschreven om deel te nemen aan dit stukje zomers geluk. Ook zal er weer worden gebarbecued met de hele vereniging op zaterdag! Kortom één en al gezelligheid, vreugde, vlees en plezier.

Wil jij er ook bij zijn?! Mail dan naar mobydick2016@zpc-amersfoort.nl, meld je aan en wij regelen de rest! We hebben al flink wat inschrijvingen, maar hoe meer zielen hoe meer vreugde! Ook als je verder nog vragen hebt kan je natuurlijk naar bovenstaand adres mailen. De wedstrijden worden zoals altijd gespeeld op zaterdag én zondag, maar vanaf vrijdag zijn de teams al welkom en zal er ook al feest zijn! Kijk voor meer informatie over het toernooi op www.zpcmobydick.nl/toernooi.