Vriendjeswaterpolo!

Bericht van de trainers E-groep

Vrijdag 22 januari was het dan zover. De E-tjes mochten vriendjes en vriendinnetjes mee naar de training nemen. De uitnodigingen werden flink verspreid in de klas, buurt en familie. En dit leidde tot een grote opkomst. Er waren ruim 50 kinderen waarvan de helft vriendjes en vriendinnetjes. Eerst startten de meiden en vanaf half zeven startte de grote groep in de droogspringruimte. Na lekker warm gedraaid te hebben gingen we naar het bad. Eerst lieten de leden de waterpolo slag zien, de vriendjes keken toe en toen samen het water in. Na flink inzwemmen, gooien met de bal en een heuse zwemestafette werden er teams ingedeeld en konden er wedstrijden gespeeld worden. Het enthousiasme was groot en aanstekelijk. Na afloop gezamenlijk wat drinken en een zakje chips en dan voor de liefhebber: ook nog kijken naar de EK-finale van de dames. Een heerlijke avond.

Hieronder nog twee leuke foto’s van de grote groep:

vriendjestraining 2 vriendjestraining 1