Nieuwjaarstoernooi weer geslaagd!

Op zaterdag 2 januari is in het 50 meter bad en het torenbad gestreden om de befaamde Amersfoortse nieuwjaarstitel. Er zijn door in totaal 24 teams een groot aantal fanatieke wedstrijden gespeeld in goede sfeer.

Bij de heren werd pas na strafballen de winnaar bekend. ZV Utrecht heeft de verwachtingen als eersteklasser waargemaakt door de finale van Watervlo te winnen. De Futen hebben beslag gelegd op de derde plaats. Bij de dames is na twee toch nog spannende wedstrijden de titel binnengehaald door UZSC 2. De eerste ploeg van ZPC Amersfoort legde beslag op de tweede plek.

Het veteranenteam dat tijdens de WK afgelopen zomer als winnaar naar voren is gekomen heeft ook zaterdag alle wedstrijden gewonnen. Het team van BlauWeiss Bochum (de heren hebben hiervoor een flinke reis gemaakt!) is als tweede geƫindigd. Net voor het 9e team van ZPC Amersfoort. Bij de veterinnen ging de finale tussen het 2e en 3e Amersfoortse damesteam, waarbij het tweede team zoals verwacht werd aan het langste einde heeft getrokken.

Onder het genot van een bord chinees en een biertje zijn daarna de goede voornemens voor het nieuwe jaar besproken in het clubhuis. Al met al een geslaagde dag!

Hierbij hartelijk dank aan alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen bij de organisatie. Op naar het toernooi van 2017!