Nieuwjaarswaterpolotoernooi Amersfoort

Aanstaande zaterdag 2 januari 2016 vindt het traditionele Amersfoortse Nieuwjaarstoernooi voor alweer de 14 maal plaats. In zowel het 50 meter bad als het torenbad worden wedstrijden gespeeld door Amersfoortse teams en veelal concurrenten uit de regio.

Na het succes van het invoeren van een veteranenpoule tijdens de vorige editie zijn dit jaar wederom een zestal teams met 50+ spelers spelers aanwezig. Hierbij ook het team OPI76 waarbij een aantal verse wereldkampioenen spelen en verder ook het team uit Bochum, Duitsland. Bij de heren is het gelegenheidsteam uit Curacao ook weer ingeschreven en zal strijden om de befaamde titel met onder ander ZV Utrecht en Aquapoldro. De wedstrijden starten om 14:00 uur en om half 8 worden de prijzen uitgereikt waarna er onder het genot van een bordje Chinees en een biertje het nieuwe jaar feestelijk wordt ingeluid.