Kerstboodschap Bestuur

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Het is december en we laten 2015 al weer achter ons. Een jaar waarin we voor onze vereniging een grote stap vooruit hebben gezet. Enkele maanden geleden proostten we samen op de oprichting van onze nieuwe vereniging ZPC AMERSFOORT en nu nodigen we alle leden uit om op donderdag 7 januari 20.00 uur in de Rubenszaal te proosten op het nieuwe jaar 2016!

Wij vinden het geweldig om te zien hoeveel nieuwe energie er binnen de vereniging is ontstaan na de fusie. De warmte en saamhorigheid die past bij de kerstdagen hebben wij de afgelopen maanden enorm ervaren binnen onze vereniging. Geen wij en zij meer, geen rood, groen en blauw, maar één gezellige sportvereniging voor jong en oud. Sportieve prestaties, gezelligheid, lief en leed, nieuwe ideeën en initiatieven, de vereniging bruist! Hier zijn we trots op!  

Na de oprichting van de nieuwe vereniging zijn er veel tijdrovende organisatorische klussen geklaard en wij zijn bijzonder blij te kunnen communiceren dat we een enthousiaste kledingleverancier hebben gevonden die aan onze wensen kan voldoen en met ons ZPC AMERSFOORT een geweldige uitstraling gaat geven;

In samenwerking met Arena zal Wim Jacquet Sport de komende jaren onze kledingleverancier worden. In overleg is er een mooi kledingaanbod samengesteld waarbij aan alle sportsecties is gedacht. De saamhorigheid binnen onze vereniging zal straks ook zichtbaar worden in onze prachtige kleding. Wim Jacquet Sport zal ons snel en vakkundig helpen bij de levering in 2016. We zullen de eerste week van januari starten met pasavonden, waar iedereen de nieuwe kleding kan zien, passen en direct bestellen. Onderstaand de planning en gedetailleerde informatie volgt via de website en op de pasavonden. 

Wij hebben de eerste drukke maanden als bestuur van ZPC AMERSFOORT intensief beleefd en vinden het een geweldig leuke taak om met alle leden verder te bouwen aan onze club. De goede sfeer en fantastische energie die wij afgelopen tijd voelden nemen wij graag mee naar 2016. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2016!

Bestuur ZPC AMERSFOORT

kerstballen

Agenda:
  • Maandag 4 januari 2016: Pasavond nieuwe clubkleding van 18.00 tot 21.00 in de clubhuizen
  • Dinsdag 5 januari 2016: Pasavond nieuwe clubkleding van 18.00 tot 21.00 in de clubhuizen
  • Woensdag 6 januari 2016: Pasavond nieuwe clubkleding van 18.00 tot 21.00 in de clubhuizen
  • Donderdag 7 januari 2016: Pasavond nieuwe clubkleding van 18.00 tot 20.00 in de clubhuizen
  • Donderdag 7 januari 2016: Nieuwjaarsreceptie ZPC AMERSFOORT; aanvang 20.00 in de Rubenszaal