WIJNACTIE 2015 (TIJDELIJK UITVERKOCHT)

-UITVERKOCHT-

WEGENS SUCCES AL WEER UITVERKOCHT! WIJ KOMEN MAANDAG 21 DECEMBER MET EEN MOOIE ALTERNATIEVE WIJN!

Zoekt u nog een heerlijke rode wijn als relatiegeschenk, kerstcadeau of voor tijdens een diner? De wedstrijdzwemmers van ZPC AMERSFOORT verkopen vanaf NU een heerlijke rode wijn. In samenwerking met wijnleverancier John Mets verkopen de zwemmers een heerlijke Penzolo(2012).

Deze heerlijke rode wijn, afkomstig uit Umbrië (net onder Toscane) is gemaakt van Sangiovese- en Merlotdruiven. De Sangiovese zorgt voor het fruit (kersen) en de Merlot is verantwoordelijk voor de body in de wijn. De wijn is paarsrood van kleur. Rode kersen en pruimen domineren niet alleen de geur maar ook de smaak. Hij drinkt fruitgedreven en met veel elegantie met vervolgens een uiterst zachte afdronk. Uitstekend als avondwijn maar ook goed te combineren met de pizza en pasta.

Wilt u nog lekker in de maand december genieten van deze mooie fles wijn dan kunt u die bestellen via merchandising.wz@zpc-amersfoort.nl. De Penzolo kost €7,50 per stuk en per doos €40,00. Na de bestelling houden we je per mail op de hoogte. Levertijd zal ongeveer rond 14 december liggen.

De opbrengen zullen ten goede komen aan het trainingskamp van ZPC AMERSFOORT naar Torremolinos.

Archiefbeeld uit 2012 toen AZ&PC op trainingsstage ging naar Torremolinos

Archiefbeeld uit 2012 toen AZ&PC op trainingsstage ging naar Torremolinos