NED-FRA: prima evenement!

ZPC AMERSFOORT organiseerde dinsdag 27 oktober, in samenwerking met de KNZB, de officiële interlandwedstrijd voor de World League tussen Nederland en Frankrijk (vrouwen).
Nederland, won met 12-7.Stroef begin, maar daarna duidelijke zege. Periodestanden: 2-3,4-1,3-1,3-2.

Het organisatieteam met aan het hoofd Ron Koopmans, in nauwe samenwerking met vooral Margriet Bisschoff en Marcel Scheltinga, leverde een prima prestatie af. Natuurlijk dient daarbij direct gezegd te worden dat andere grote groepen uit de vereniging, zoals Heren-selectie (korvee), Dames 1 (culinair), clubhuiscommissie daarbij prima ondersteunend werk verrichtten. En wat te zeggen van de grote groep pupillen uit E en F; zij zorgen voor een vlekkeloze presentatie van de ploegen! Zie hierboven ook de prachtige foto die Marcel gemaakt heeft. Onze jeugdige poloërs te midden van het Nederlands team!

Een vol bad, enthousiast publiek, kortom: voor herhaling vatbaar!!! In het nieuwe bad???

Presentatie van de ploegen:

Presentatie