130 zwemmers in actie bij zwemcompetitie

Het weekend van 3 en 4 oktober is de start van het competitieseizoen bij het zwemmen. Bijna 130 zwemmers van ZPC AMERSFOORT, verdeeld in drie teams, komen dit weekend in actie!

De regiocompetitie met team 2 (1e klasse) en team 3 (2e klasse) zwemmen zaterdag om 14:00 uur in De Meern.

ZPC AMERSFOORT 1 in de nationale Hoofdklasse zwemt zondag om 14:00 uur in het Sportfondsenbad. De ploegen die te gast zijn deze ronde zijn WVZ (Zoetermeer), De Dolfijn (Amsterdam) en VZC (Veenendaal). Wilt u de zwemploeg aanmoedigen?! De toegang is gratis!

Bij de zwemcompetitie wordt een vast programma gezwommen en per leeftijdsgroep tellen de snelste tijden voor de punten (seconden). De ploeg met de minste punten wint uiteindelijk de competitie (die vier of vijf ronden kent). Elke ronde worden er ook altijd estafettes gezwommen die zorgen voor spektakel!

Wij wensen iedereen heel veel succes en heel veel plezier dit weekend!