Wedstrijdverslag Jongens C1

De moeder van Bram Böhmer stuurde ons een leuk verslag van de eerste competitiewedstrijd van Jongens C1:

Zaterdag was de eerste wedstrijd van jongens C1 tegen ‘Het Y’. In alle opzichten een spannende wedstrijd omdat het de eerste wedstrijd van het seizoen was en het voor de meeste spelers een eerste kennismaking was met het niveau van de competitie waarin de C1 mee doet.
Het eerste part ging redelijk en werd afgesloten met een 2-1 winst voor ZPC Amersfoort. Het tweede en derde part waren de rollen helaas omgedraaid en verloren de jongens met 0-3 respectievelijk 0-4. De onervarenheid van een aantal spelers met dit niveau kwam nu meer aan het licht. Daarbij kwam dat vier spelers van Het Y sterk en goed waren en wij ons wat makkelijk opzij lieten zetten, we onnodig ballen in leverden en een aantal mooie kansen misten. Het vierde part ging weer wat beter en wonnen we met 3-2. Eindresultaat 10-5 verlies.
De wedstrijd is op video opgenomen en zal als dat lukt deze week na afloop van de training worden bekeken. Zaterdag as moeten de jongens weer thuis tegen ‘Het Y’; we zijn nu in ieder geval gewaarschuwd zodat we in de revanche wat beter en slimmer kunnen spelen.