Bestuur De Amer vergadert een laatste maal

Met het oprichten op 25 Augustus 2015 van de ZPC Amersfoort kwam een einde aan een tijdperk van bijna 41 jaar zwemmen en waterpolo bij ‘ De Amer’ . De Stichting ‘Vrienden van De Amer’ kon dankzij een mooie geste van restaurant Blok’s het bestuur een diner aanbieden.

Voorzitter van ‘De Vrienden’ Wim Oosterboer bedankte het laatst zittende bestuur, en met hen alle eerdere bestuurders van ‘ De Amer’ .

Waar Blok’s excelleert op culinair gebied, in een atmosfeer waar letterlijk de mix van prestatie en ontspanning proefbaar en voelbaar is, benadrukte Oosterboer dat er vanuit ‘ de Vrienden’ grote waardering is voor het uiteindelijk afsluiten van een tijdperk met een vereniging die excelleerde vanuit een juiste mix van sfeer, verbondenheid en kwaliteit.

De waardering die Blok’s kreeg met haar Michelin ster, straalde tijdens het diner even over de (oud) bestuurders. De afgelopen jaren werd er in voorbereiding naar de fusie veel gevergd van het zittende bestuur. Door het aanbieden van een afsluitend diner bij Blok’s werd de waardering benoemd en geproefd.

( Foto: vlnr de tafel rond: Jorinde Veraar, Tjerk-Jan Zwerver, Anna Hol, Bart Rigterink, Mark van Spriel, Wim Oosterboer, Marcel Scheltinga.)