Enthousiaste presentatie Heren 1

Onze mannen waterpolo selectie werd luid bejubeld bij de Amersfoortse presentatie op de Groenmarkt! Dat gebeurde op vrijdagavond 11 september.
Zie bijgaande foto met alle spelers en begeleiding. Zittend, geheel rechts,  onze nieuwe Sloveense aanwinst!

Op donderdag 17 september reist de ploeg af naar Berlijn voor een intensieve trainingsstage bij topploeg Spandau. Het Amersfoortse publiek kon nu kennis maken met de nieuwe aanwinsten van de Amersfoortse eredivisionist. Zo kwam de 19-jarige Tim Schalken over van PSV en de 18-jarige Mitchell Budding van UZSC. Juist deze week versterkte ZPC AMERSFOORT zich verder met de 34-jarige meervoudige Sloveense international Matej Nastran. Volgens trainer/coach Robbert Willems is Matej uitstekend inzetbaar als verdediger én als aanvaller.