Kinderzwemfestijn!

Op zondag 20 september wordt er een zwemfestijn georganiseerd voor afdelingen van de vereniging. Dit zwemfestijn zal plaatsvinden in het Sportfondsenbad.

Tijdens het zwemfestijn zullen er voor de kinderen allerlei activiteiten worden georganiseerd vanuit de afdelingen. De sporten die hierbij aanbod komen zijn; wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen, schoonspringen en waterpolo , ook zal er een stormbaan zijn. Maar het gaat vooral om PLEZIER! Dit festijn begint om 14:30 uur en de activiteiten zullen tot 17:00 uur duren. Daarna gaan we met z´n allen nog iets eten en drinken in het clubhuis en krijg je een leuk aandenken.
Wel vragen wij van jullie om je aan te melden voor dit evenement zodat de organisatie weet op hoeveel kinderen zij kunnen rekenen. Tot 20 september!

[ccf_form id=”1262″]